Terapi mod depression eller generel ulyst og manglende glæde ved livet

Gå i terapi og bliv fri af depressionens lænker og få livsglæden tilbage

Mange oplever manglende lyst og glæde i hverdagen. Disse tilfælde ledsages næsten altid af et eller flere afhængighedsproblemer. Der kan være tale om afhængighed af computerspil, mobiltelefoner, sex, tv, sociale medier, alkohol, arbejde, penge og stoffer, eller – mere bredt – en hverdag med mange rutiner og vaner.

Hvis du ikke oplever glæde ved livet, og ikke synes du er afhængig af noget, overvej da om du er afhængig af dine tanker. Depression er netop kendetegnet ved at mennesker ruminerer, dvs. gentager de samme tankemønstre om og om igen, og har svært ved at komme ud af dem. Måske har du en oplevelse af at være for meget i dit hoved og for lidt i din krop?

Når vi oplever en stærk afhængighed, som ikke næres for en stund bliver vi utilfredse og flytter altid fokus fra her-og-nu til fremtiden – en fremtid, hvor vi igen kan nære afhængigheden og mærke velvære igen… for en stund. Tilfredsstillelsen af afhængighed lader til at være den eneste vej ud af vores dårligdom, hvorfor vi tyer til den igen og igen. Vi fortsætter med at vade rundt i denne onde cirkel, velvidende at den er destruktiv for vores fysiske og psykiske velvære – og for vores nærmeste.

Terapi kan hjælpe dig med at blive klar på, hvad du er afhængig af, hvad der trigger den, samt hvorfra den stammer (for afhængigheden har helt sikkert en kilde – højest sandsynligt fra din barndom). Ofte vil afhængighedsfølelsen intensiveres i situationer med stress, angst eller følelsesmæssig turbulens.

Nøglen til at opløse afhængigheden er at undersøge dens oprindelsessted samt undersøge dine følelser i de situationer, der intensiverer den. På den måde tager vi fat i roden på problemet, frem for blot at symptombehandle – et velkendt kendetegn for psykodynamisk terapi.

Ydelser og priser

Drømmetydning / Terapi (fysisk møde)

Fysisk møde á 60 min. på min klinik på Frederiksberg
800kr.

Drømmetydning / Terapi (online møde)

Online møde á 30 min. ved brug af Facetime, Messenger el. Skype
500kr.

Drømmetydning over mail

Send din drøm over mail og få et bud på dens betydning
200kr.

Kontakt Drømmetyder

Book en tid til en konsultaton om dine drømme med drømmecoach, Lasse Pallesen.

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99

Ydelser og priser

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid