Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Drømme om kirker - Hvad symboliserer de? Drømmetydning: Kirke

Drømmetydning: Kirke

 

Hvad betyder drømme om kirker?

Kirker symboliserer det hellige, spirituel næring eller opvågning samt kærlighed og tilgivelse. Det kan også repræsentere dit værdisystem – det du finder helligt. I enkelte tilfælde kan kirken også repræsentere moralsk fordømmelse.

Drømmen kan indikere, at du hungrer efter en spirituel opvågning eller støtte. Dette er særligt tilfældet, hvis kirken er i forfald eller på anden måde ødelagt. Du er måske fortvivlet i en situation og har brug for at få vist en vej videre. Måske har du begået fejl, som du har brug for at bekende, erkende og tilgive over for dig selv. Dette er særligt tilfældet, hvis renhed er et tema i drømmen.

Eller måske vidner kirken om, at du er i sorg over et dødsfald eller noget, der er gået tabt. Drømme om kirker forekommer ofte i forbindelse med dødsfald og begravelser, da troen på noget større end os selv er særligt vigtig i disse perioder. Se i øvrigt drømme om døden eller drømme om begravelser

Drømmen kan også antyde et behov for at sætte spørgsmålstegn ved den retning, du nu har i livet. Er du på rette spor?

At synge i kirken vidner om glæde og at dine værdier er vel tilpasset dine mål i livet – du er på rette vej og nyder livet. Dette er særligt tilfældet, hvis der er tale om et gospel-kor. Samme betydning gælder, hvis den kirke du ser i drømmen er hvid.

Beder du i kirken, overvej da, om der er noget i dit liv – en situation eller et forhold, som er gået skævt, og som du har brug for (hjælp til) at rette op på. Ellers signalerer det at bede respekt, ægthed og ærefrygt. 

En præst i en kirke symboliserer ligesom kirken et behov for støtte i en livsbeslutning. Alternativt symboliserer præsten askese, velgørenhed eller undertrykkelse af seksuelle behov. Hvis præsten er fordømmende, overvej da om du føler, at du lever under urimelige vilkår.

Foregår der bryllup i kirken, se da drømme om brylluper.

Kirkeklokker fortæller dig, at det nu er på tide at stå op for det, du tror på. 

En tom kirke symboliserer ateisme. Måske har du brug for at blive fyldt op med spirituel energi.

En kirke i flammer kan antyde, at din tro bliver sat under pres. Måske er du ved at handle imod din egen tro.

Satanistiske kirker repræsenterer ondskab eller bare modsatrettede ideer eller værdier, som du har svært ved at forene dig med.

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om kirker - drømmetydning kirke som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

Del eller få hjælp til din drøm om kirker

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Trying to define yourself is like trying to bite your own teeth.

– Alan Watts