Drømmetydning: Elefant

Hvad betyder en elefant i drømme?

Elefanter er generelt symboler på styrke, trofasthed og intellekt. Det kan dog også repræsentere din egen introverte side, og kan derved være et tegn på, at du bør udtale dine meninger og holdninger i højere grad. Udtryk dig selv mere.

Ser du en elefant i din drøm, kan det dog også være et tegn på, at du bør være mere tålmodig og forstående over for andre.

Rider du på en elefant, kan det antyde, at du er i kontrol over dit ubevidste og de aspekter af dig selv, du før var bange for.

Er du bange for elefanten, signalerer dette et kæmpestort problem, som du står overfor.

En hvid elefant symboliserer ofte det royale.

betydningen af drømme om en elefant - drømmetydning en elefant som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om elefanter

Hvis du selv har haft drømme om elefanter, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker elefanter nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Signe
Signe
11 måneder siden

Jeg har flere gange drømt om slanger der angriber mig, ofte hvor der også er edderkopper over det hele (det skal lige siges jeg er meget bange for både edderkopper og slanger, mest slanger) altid er det en elefant der redder mig eller er ved min side.. hvad kan det mon betyde?

sally
sally
5 måneder siden

jeg drømte forleden at jeg kunne flyve og skulle vise det – sådan lidt a la Dumbo. jeg havde gjort det én gang før jeg skulle vise det for nogle af mine venner og jeg kan huske følelsen af, at når jeg sprang ud fra det høje sted, så skulle jeg bruge vildt mange kræfter (lidt som en flyver der er på ned og man trækker og trækker i styrepinden for at få flyveren op.) på at at lave opsvinget og flyve. Jeg husker ikke om det lykkedes for mig anden gang foran mine venner, men følelsen der sad i… Læs mere »

Ronja
Ronja
4 måneder siden

Jeg drømte at der var 100 elefanter på sådan en vej jeg og en anden skulle over. Da det var lyst og solrigt sov de alle og var ikke farlige, men da det blev mørkt var de så aggressive at man ikke kunne gå den vej for så ville man ihverfald blive dræbt.

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Se på et træ, en blomst, en plante. Lad din bevidsthed hvile på den. Iagtag, hvor dybt rodfæstet i Væren de er. Tillad naturen til at lære dig stilhed.

– Eckhart Tolle