Drømmetydning: Drab / Mord / Morder / At blive dræbt

 

Hvad betyder drømme om drab / mord / en morder eller det at blive dræbt?

Har du begået et drab eller er du vidne til et mord i en drøm indikerer det, at du er ved afslutte en gammel vane, en gammel måde at tænke på eller en afhængighed.

Alternativt betyder mordet, at du har en masse undertrykt og ukontrolleret vrede mod dig selv eller en anden, som kommer ud gennem drabet i drømmen. Reflekter over hvem ofret er, og om du har vrede rettet mod vedkommende i dit virkelige liv.

Undersøg også, om ofret repræsenterer aspekter af dig selv, som du ønsker at tilintetgøre. Er der noget, du hader ved dig selv?

Drømme om drab kan også betyde, at noget bliver nødt til dø el. forsvinde før du kan blive glad. Det kan være en relation, en genstand el. et mål, som tynger dig , og som du derfor bliver nødt til at få aflivet for at komme videre i livet.

Endelig kan dit begåede drab symbolisere, at dine handlinger i dit virkelige liv går imod din egen samvittighed eller moral.

Hvis du selv bliver myrdet, er det måske en vigtig relation i dit liv, som er blevet knust. Eller måske prøver du at tage afstand fra gamle vaner.

Under alle omstændigheder antyder drømmen, at drastiske ændringer er ved at ske i dit liv. Dit gamle jeg er dræbt, men et nyt jeg kan blomstre op.

Alternativt kan denne drøm fortælle dig, at du føler der skuffet og forrådt over et andet mennesker.

Hvis du bliver myrdet efter en forfølgelse, se også drømme om forfølgelse.

Drømme om selvmord signalerer et ønske om at afslutte en side af dig selv – måske en afhængighed el. dårlig vane. Herefter kan en mere sund og glad udgave af dig få lov at spire. 

Drømme om selvmord kan også indikere, at du er for hård ved dig selv.

Se også drømme om døden og drømme om vold.

betydningen af drømme om et mord / drab - drømmetydning et mord / drab som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

Del eller få hjælp til din drøm om drab

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Jo før du indser, at dit ydre mål ikke kan give dig varig tilfredshed, jo bedre. Når du har indset dit ydre måls begrænsninger, opgiver du dine urealistiske forventninger om, at det skal gøre dig lykkelig, og lader det ydre formål tjene det indre

– Eckhart Tolle