Drømmetydning: Slot

Hvad betyder et slot i drømme?

Et slot symboliserer belønning, ære, anseelse og luksus. Du er på vej imod en position af magt, velfærd og prestige – eller har et ønske om at nå hertil.

Hvis du drømmer om at leve i et slot, kan det betyde, at du ønsker sikkerhed og tryghed i en sådan grad, at du afskærmer dig fra andre. Eller måske forholder du dig meget defensivt til et emne.

Ser du en lukket slotsdør, som du ikke kan komme ind i, kan det indikere at du har misset en gylden mulighed for at stige i graderne og opnå større prestige. Hvis du er indenfor og døren er lukket kan din succes og dit ego måske have distanceret dig fra andre mennesker i dit virkelige liv. 

betydningen af drømme om et slot - drømmetydning slot som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om slotte

Hvis du selv har haft drømme om slotte, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker slotte nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Ikke at være i stand til at stoppe tænkning er en frygtelig lidelse, men vi er ikke klar over dette, fordi næsten alle er ramt af det, så det anses for normalt. Denne uophørlige mentale støj forhindrer dig i at finde den rigdom af indre stilhed, der er uadskillelig fra Væren

– Eckhart Tolle