Drømmetydning: Indbrud / Tyveri

Hvad betyder drømme om indbrud eller tyveri?

Overordnet set er tyveri et tegn på, at nogen invaderer dine grænser eller dit personlige rum. Du føler dig hjælpeløs og måske forrådt i en situation eller i et forhold. Dette er særligt tilfældet, hvis tyveriet er af voldelig karakter.

Overvej også om det kan være dig, der invaderer andres rum?

Det kan også være et tegn på, at nogen spilder din tid eller stjæler dine ideer. Du føler dig udnyttet. Måske har nogle taget kreditten for dit arbejde?

Et tyveri kan også være et tegn på, at du har mistet noget værdifuldt for dig – måske en side af dig selv, som tidligere udgjorde en vigtig del af din personlighed. Dette er særligt tilfældet, hvis det er dit eget hus, indbrudet foregår i. Se i så fald drømme om huse

En tyv antyder, at du er bange for at miste, det du har. Måske føler du, at du ikke fortjener det du har. I så fald kan drømmen være et tegn på lavt selvværd. 

Alternativt kan drømme om tyve fortælle dig, at din angst og skam forhindrer dig i at sige nej til andre. De kommer bare og tager fra dig uden du siger dem imod. Står du tilstrækkeligt op for dig selv? Folk, der har været udsat for tyveri eller røveri, kan også få sådanne drømme som et symptom på en ubearbejdet smerte og angst. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

Hvis du selv er tyven, kan det signalere undertrykt vrede. Du tager det, som du føler, at du har ret til. Overvej om du har brug for at stå mere op for dig selv i dit virkelige liv.

betydningen af drømme om en tyve - drømmetydning en tyv som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om aber ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


This is the real secret of life — to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.

– Alan Watts