Drømmetydning: Flugt og Forfølgelse (at flygte, at blive forfulgt, at blive jaget)

Hvad betyder en flugt, forfølgelse eller jagt i drømme?

Drømme om flugt eller forfølgelse er generelt set et tegn på, at du undlader at konfrontere dine problemer og i stedet undgår dem ved at flygte fra dem. På denne måde repræsenteres din usikkerhed eller mangelende mod.

Undersøg, hvad det er, du flygter fra.

Hvis du drømmer om at flygte fra et indelukket sted, hentyder det til dit ønske om at forlade en begrænsende situation eller holdning.

Hvis du drømmer, at du bliver forfulgt af et farligt dyr, kan dette dyr repræsentere din egen vrede og raseri over en situation. Du kan projicere din vrede over på dyret.

Overvej, om der er noget du er vred over i dit virkelige liv. Hvis du formår at flygte fra et farligt dyr kan det dog vidne om dit gode helbred eller velstand.

Hvis du ikke formår at flygte, vidner dette om en følelse af hjælpeløshed – af ikke at kunne undslippe livets problemer og stressfyldte situationer.

Flugten kan endelig også betyde en manglende retning eller selvsikkerhed i dit liv. Hvis du godt kan lide at blive forfulgt, hentydes til at du elsker den opmærksomhed eller kærlighed du får fra andre.

betydningen af drømme om en alien - drømmetydning flugt som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om flugt eller forfølgelse

Hvis du selv har haft drømme om at flygte eller blive forfulgt, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker flugt eller forfølgelse nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Mathiesen
Frida Mathiesen
5 måneder siden

Jeg drømte at jeg bliver ved med at flygte fra en farverige sommerfugle larve og jeg kom ned til en kælder hvor der er helt fyldt med klar vand. Hvor så denne grønne øjne og gul farve sommerfuglelarve springer på mig og stukkede mig med sit stik. Og jeg kan ikke glemme mit drøm. Jeg kan huske at den kiggede lige ind i mine øjne før den sprang på mig og skulle stikke mig.

Hilsen fra Grønland

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


One is a great deal less anxious if one feels perfectly free to be anxious, and the same may be said of guilt.

– Alan Watts