Drømmetydning: Bryllup / Vielse / Frieri

Hvad betyder et bryllup / en vielse / et frieri i drømme?

Et bryllup eller en vielse signalerer en ny begyndelse eller transformation i dit liv. Bryllupper handler også om problemer med at forpligte sig / føle sig uafhængig. Bryllupper kan også være symboler på sorg og død. Hvis brylluppet går galt, er der måske et forhold i dit liv, du bør kigge efter i sømmene.

Hvis du er til et bryllup og føler dig utilfreds, overvej da om du er utilfreds med noget i din livssituation. Hvis du er glad, er du måske ved at omfavne en ny forandring i dit liv.

Hvis du drømmer om at gifte dig med din partner signaleres, at I er på vej ind i en ny fase af jeres forhold – måske i form af forældreskab, nyt hjem eller lignende.

Bryllupper kan også symbolisere forening af dine maskuline og feminine sider. Du søger måske at finde balance i dine aggressive og følelsesmæssige sider.

Hvis du kommer for sent til et bryllup signaleres, at du føler dig alene og efterladt, mens andre lever deres liv.

En bryllupskage signalerer harmoni, glæde og en lys fremtid. At spise den refererer til din sensualitet.

En bryllupskjole antyder at du evaluerer eller undersøger dit personlige forhold. Hvis den bliver båret i en upassende situation signaleres følelser af mindreværd. Hvis du søger en bryllupskjole, men ikke kan finde den, signaleres at du forgæves prøver at passe ind.

En bryllupsring signalerer helhed og uendelig kærlighed. Hvis ringen tabes er det et tegn på problemer i en nær kærlighedsrelation.

Drømmer du om at blive friet til, undersøg da, hvilke følelser frieriet medbragte. Et frieri kan enten indikere et dybtliggende behov for tilknytning eller at noget eller nogen tester eller udfordrer dit engagement i et projekt. Er der noget du gør i dit virkelige liv, som du egentlig ikke bryder dig om? Hvordan har du det reelt med det som frieren repræsenterer? Føler du dig tvunget til at sige ja til ting du egenlig ikke ønsker?

betydningen af drømme om et bryllup - drømmetydning bryllup som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om en vielse

Hvis du selv har haft drømme om vielser, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker viesler nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Vicki Pedersen
Vicki Pedersen
1 år siden

Min kæreste drømte i nat at vi skulle giftes men at jeg dukkede op i en sort kjole og at han havde ikke havde købt ringene, samtidig drømte han at jeg var ham utro med en mand af mørkere glød end ham selv og at han spyttede på mig. Hvad kan dette dog betyde.?

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


We do not “come into” this world; we come out of it, as leaves from a tree. As the ocean “waves,” the universe “peoples.” Every individual is an expression of the whole realm of nature, a unique action of the total universe.

– Alan Watts