Drømmetydning: Ørn

 

Hvad betyder en ørn i drømme?

En ørn symboliserer nobilitet, stolthed, frihed, suverænitet, mod og et kraftfuldt intellekt.

Det repræsenterer også en ny start i dig selv eller en nyfunden spirituel forbindelse.

Hvis ørnen er taget til fange, signalerer dette en desperat situation, hvor du føler dig begrænset og ude af stand til at udtrykke dig selv, sådan som du gerne vil fremstå.

At se en rede med små ørne, symboliserer dine anstrengelse for at få prestige og nå til toppen af den sociale stige.

Hvis du dræber en ørn, fremvises din ubarmhjertighed. Ingenting skal stå i vejen, førend du opnår dit mål, selv hvis det betyder nedslagtning af dem omkring dig. Hvis andre dræber ørnen signalerer det, at din succes og magt bliver taget fra dig af en anden.

Hvis du spiser ørnen, signalerer det, at dine stærke karakter vil føre dig til velstand og indflydelse i samfundet.

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en ørn - drømmetydning ørne som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

Del eller få hjælp til din drøm om ørne

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Pernille
Pernille
1 år siden

Jeg kommer kørende på en vej og skal dreje med af en anden. Et sted jeg har kørt tusind gange. Men kun af en eller anden grund ikke finde ud af at dreje rigtigt ned af den anden vej. Da jeg endelig kommer ned af den anden vej flyver en kongeørn hen over min bil, dykker ned og flyver tæt hen over min bil. I næste sekund sidder på min bil, helt tæt på forruden. Jeg bliver skræmt og vil have den væk. Jeg kører stærkere og bremser hårdt op. Den glider af. Jeg vil køre igen inden den kommer… Læs mere »

Lasse Pallesen
Lasse Pallesen
1 år siden
Reply to  Pernille

Hej Pernille! Beklager det sene svar. Køreturen repræsenterer din retning i livet. Se evt. indlægget vedr. drømme om biler. Køreturen bliver forstyrret i drømmen af ørnen, som bliver en skræmmende forhindring, du skal overkomme. Ørnen kan som sagt symbolisere en ny start eller en nyfunden spiritualitet i dig. Måske er dette skæmmende for dig? At du prøver at dræbe ørnen understøtter ideen om, at drømmen handler om nye begyndelser. Alternativt kan dine forsøg på at dræbe ørnen, repræsentere en ubarmhjertighed mod dine medmennesker i dine bestræbelser på at nå dine livsmål. Jeg håber, at en af disse tolkninger giver mening… Læs mere »

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Se, om du kan fange dig selv i at beklage dig, enten i det, du siger, eller i dine tanker, over en situation, du befinder dig i, hvad andre mennesker gør eller siger, over dine omgivelser, over din livssituation, ja endda over vejret. Beklagelser er altid ikke-accept af det, der er. De skaber uden undtagelse en ubevidst negativ ladning.

– Eckhart Tolle