Drømmetydning: Kniv

Hvad betyder en kniv i drømme?

En kniv kan måske indikere at du føler dig dolket i ryggen. Hvis du fratager en anden sin kniv kan det signalere at du er kommet over dine udfordringer og er klar til at tage sagerne i din egne hænder.

betydningen af drømme om en kniv - drømmetydning kniv som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om knive

Hvis du selv har haft drømme om knive, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker knive nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus
Magnus
1 år siden

Jeg drømte at jeg kastede med en kniv, og at den blev meget slidt af det. Hvad kan det betyde?

Lasse Pallesen
Lasse Pallesen
1 år siden
Reply to  Magnus

Hej Magnus,
Det at kaste med knive er en aggressiv handling. Du føler dig måske forurettet eller vred på nogle, som har behandlet dig uretfærdigt. Det, at knivene bliver sløve eller slidte, kan indikere, at du ikke får sagt ordentligt fra. Dine oprør mod det uretfærdige har ikke den effekt du ønsker. Overvej om du kan udtrykke din vrede på en mere gennemslagskraftig måde.
Jeg håber dette giver mening for dig.

Line
Line
9 måneder siden

Hej. Jeg drømte at to mennesker slås med knive, ved at stikke hinanden, længere i drømmen vidste det sig at det var mig og min partner, ingen af os døde af det og senere aftalte vi ikke at gøre det igen, jeg var senere i drømmen til en undersøgelse hvor jeg skulle have tjekket om jeg var gravid… Har du nogen ide om hvad det skal betyde?

Anne Mette
Anne Mette
8 måneder siden

Jeg vil først pointere, i løbet af hele denne drøm var jeg ude af stand til og bevæge mig eller reagere, det var ligesom en film jeg var nødsaget til og se. Jeg drømte allerførst der stod kvinde, ved min seng som var meget ked af det. Hun lignede mig rigtig meget, så vil tro hun var en spejlning af mig. Hun stod med en kniv i hånden og skulle til og stikke mig. Inden hun nåede og stikke mig, blev der helt sort for en stund. Bagefter stod en mand istedet. Han tager kniven ud af hånden på damen… Læs mere »

Kristina
Kristina
6 måneder siden

Hej! Fantastisk side!
Jeg drømte i nat at en mand voldtog mig, jeg kan ikke huske så meget om ham eller voldtægten, men bagefter stak jeg ham flere gange med en kniv og den følelse sidder fast i mig.
Det var ikke voldsomt meget blod, men følelsen af at stikke i hans hud og se det åbne sår, gir mig kvalme, selv om jeg ikke synes det var noget voldsomt mens jeg drømte det.

Jeg kan ikk lige greje hvad den kniv står for, og hvorfor voldtægten ikke vægter højere

Mathilde
Mathilde
6 måneder siden

Jeg drømte, at min mor havde en kæmpe kniv. Når hun blev sur, så skar hun mig midt over uden jeg døde. Hun blev tit sur, så jeg endte med kun at have halvdelen af min krop tilbage, og åbnebart også mine arme. Så en dag flygtede jeg, fordi jeg ikke ville blive skåret over mere, men mine to lillebrødre og min mor så det, og fulgte så efter mig. De tog mig med hjem igen og min mor lovede mig hun ikke ville skære min arme af, men jeg troede ikke på hende. Da vi kom hjem ventede jeg… Læs mere »

Camilla
Camilla
5 måneder siden

Jeg drømte om at jeg sad i en bus og at dem bag mig havde nogle knive så jeg satte mig et andet sted i bussen men de ville stadig stikke mig ned?

Camilla
Camilla
5 måneder siden

Jah det giver sgu enlig meget god mening:)

Sandra
Sandra
3 måneder siden

Jeg drømte at jeg sad i et tog med min gamle klasse (som elev), og at jeg skulle passe en anden elevs hund. Det blev hun så sur over, og så stopper toget, hvor jeg så bliver sat af mens de andre kører videre. Jeg går så lidt, og kommer hen til 3 personer, men de går så efter et par minutter. Så kommer der en hel flok på nok 30, og følger efter mig, og kaster store knive efter mig (der ligger knive over alt på jorden). Jeg prøver at løbe væk og gemme mig, men de løber efter… Læs mere »

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Trying to define yourself is like trying to bite your own teeth.

– Alan Watts