Drømmetydning: Kløft

Hvad betyder en kløft i drømme?

En kløft repræsenterer en forhindring, som du bevidst eller ubevidst gerne vil overkomme i dit virkelige liv. Men dette kan være en angstfyldt affære. Det kræver, at du “springer ud i det”. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

Hvis du faldet ned i en kløft, repræsenterer dette dybderne af dit ubevidste. Du er måske bange eller usikker om, hvad der befinder sig dybt nede i dit underjeg. Hvilke undertrykte følelser, begær og angst hersker dernede?  

Kløften kan også være en fortvivlseskløft, og derved repræsentere en dyb angst og fortvivlelse. Måske er du i en derpression , som du ikke kan komme op fra. Måske er kløften et symbol på de negative tanker du har om dig selv?  Endelig kan kløften repræsentere din manglende spiritualitet.

betydningen af drømme om en kløft - drømmetydning en kløft som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om en kløft

Hvis du selv har haft drømme om en kløft, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker en kløft nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Visdom kommer med evnen til at være stille. Bare se og bare lytte. Intet mere er nødvendigt. Lad stilheden lede dine ord og handlinger

– Eckhart Tolle