Drømmetydning: Kiste

Hvad betyder en kiste / begravelse i drømme?

En kiste symboliserer oftest døden eller angsten for at dø. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

Hvis kisten er tom, betoner den en modstand imod det der er. Kisten kan dog også symbolisere ideer eller vaner, der ikke længere er aktuelle og dermed kan begraves.

Hvis kisten er hvid, kan den signalere tabt uskyld.

At se et lig i kisten, signalerer at du går igennem en hård periode netop nu. Måske en depression. Du føler dig bundet, begrænset og mangler personlig frihed. Der er måske en situation eller et forhold, du mangler at give slip på.

Indgår kisten som led i en begravelse kan dette antyde, at du er ved at begrave eller tage afsked med en side af dig selv. Alternativt kan begravelsen være et tegn på at du fortrænger noget.

betydningen af drømme om en kiste - drømmetydning en begravelse som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om en kiste eller begravelse

Hvis du selv har haft drømme om en kiste eller en begravelse, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker kister eller begravelser nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kvinde
Kvinde
9 måneder siden

En mand jeg er forelsket i er død og jeg tager til hans begravelse sammen med min søn og en veninde. Det er i en stor kirke, nærmest en domkirke, og der er næsten fuldt. Jeg vil gerne sidde så jeg kan se kisten, men der sidder hele tiden nogen i vejen, så jeg kan kun se små glimt. Jeg vil se kisten for at indse, at der ligger den krop, som jeg har længtes sådan efter, så nu er der ikke mere noget at længes efter. Vi sætter os nede bagi og præsten er en mand med skæg, han… Læs mere »

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Trying to define yourself is like trying to bite your own teeth.

– Alan Watts