Drømmetydning: Elevator / Rulletrappe

Hvad betyder en elevator / rulletrappe i drømme?

Drømmer du om at gå op i en elevator eller rulletrappe, antydes din vej mod højere status og rigdom. Alternativt at du har nået en højere niveau af bevidsthed og ser verden fra et højere synspunkt. 

Elevatorer eller rulletrappe kan også hentyde til, at dit liv fremskrider uden den store indsats eller ansvarstagen. Måske er du heldig for tiden eller måske arbejder skæbnen med dig. Men hvis elevatoren eller rulletrappen fører dig i den gale retning, er det på tide at stoppe op og tage ansvar for nogle vigtige beslutninger.

Hvis elevatorens vej op er vild og ude af kontrol, er du måske blevet kastet ud i for store udfordringer for hurtigt. Du er måske uforberedt eller bange for dine nye ansvarsområder i dit virkelige liv.

At bevæge sig nedad i en elevator signalerer, at du er på vej til at blive jordnær. Du kommer tilbage til virkeligheden. Det kan dog også signalere skuffelser og dårlige beslutninger. Endelig signaleres, at du må undersøge dit ubevidste nærmere for at opleve større livskvalitet.

Elevatorens op- og nedture refererer generelt til dine egne op- og nedture i livet. De kan signalere,  følelser, der henholdsvis kommer op fra eller kommer ned i dit ubevidste. Op- og nedturene kan også have seksuelle konnotationer.

Hvis elevatoren er ude af drift signaleres, at dele af dit liv – dine relationer, følelser, dit kald i livet eller din karriere er ude af kontrol eller gået i stå. Noget i dit liv forhindrer dig i at nå dine mål. 

Hvis elevatoren bevæger sig sidelæns antydes uproduktive og skuffende tiltag fra din side. Du kommer ingen vegne.

Se også drømme om trapper.

betydningen af drømme om en elevator - drømmetydning elevator som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om elevatorer

Hvis du selv har haft drømme om elevatorer, er du meget velkommen til at dele din drøm eller dine tanker i kommentarfeltet nedenfor. Måske vækker elevatorer nogle andre associationer hos dig?

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Knowing your own darkness is the best method for dealing with the darkness’s of other people.

– Carl Jung