Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/synlig-klinik.dk/droemmetyder.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Drømme om en baby - Hvad betyder de? - Drømmetydning: Baby

Drømmetydning: Baby

Hvad betyder drømme om babyer generelt?

En baby symboliserer uskyld, varme og en ny start. Babyer er associeret med noget i vores indre natur, der er rent og uspoleret, men også sårbart og hjælpeløs.  

Hvis babyen smiler, antyder det at du oplever stor glæde.  

Hvis du finder babyen, hentyder det til, at du har fundet et skjult potentiale i dig selv.

Hvis du drømmer, at du har glemt din egen baby, viser det, at du forsøger at skjule din sårbarhed. Andre skal ikke kende til dine svagheder. Alternativt kan det repræsentere et aspekt i dit liv, som du har kastet bort, fordi livet ikke har tilladt dets virkeliggørelse. Måske er det på tide at genoptage en gammel hobby, interesse eller projekt?

Hvis du holder en baby, kan det afsløre et behov for at vende tilbage til et stadie, hvor enten du eller dit barn følte dig mere afhængig af andre.

Hvis du drømmer, at du er på vej til hospitalet i forbindelse med en forestående fødsel, symboliserer det enten starten på et nyt projekt eller at dine behov bliver overset og trænger til opmærksomhed. Måske er der noget du mangler i dit liv?

Hvis babyen negliceres eller sulter, kan det betyde at du neglicerer aspekter ved dig selv. Har du opmærksomhed nok på, hvad du gerne vil? Er der noget utilstrækkeligt ved dit liv?

Hvis du er babyen, kan det symbolisere dit ønske om at blive holdt af og taget sig af. Mangler du dette i dit liv? Hvis du ovenikøbet er en ekstrem lille baby, kan det betyde, at du er bange for at vise andre sårbarhed.

Hvis babyen er fuld af liv og danser, repræsenterer den, det potentiale, og de muligheder du selv ejer. Fremtiden ser lys ud.

Hvis babyen dyppes ned i vand, er det et symbol på regression. Du regredierer til en tid uden bekymringer og forpligtelser. Du søger tilbage i din ”comfort zone”.

Er babyen ond eller djævelsk, antyder det, at du er bange for et nyt projekt, du skal i gang med. Måske har du gang i for mange nye ting. En ond baby kan også signalere, at du undervurderer en trussel.

Hvis babyen har et øje i nakken, repræsentere det, din angst for at blive fanget. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

Hvad betyder drømme om at amme en baby?

Drømme om amning symboliserer generelt kærlighed, forening og omsorgsfuldhed – eller et behov for at disse ting fylder mere i dit liv. 

Drømmen kan også udtrykke et ønske om selv at blive mor.

Hvis vedkommende, som du ammer, er ukendt eller skræmmende for dig, overvej da, om du er for godtroende i et forhold. Er der mon nogen, der fører dig bag lyset og bedrager dig?

Hvis en anden person ammer i din drøm, kan det signalere et skjult aspekt i dig selv.

Se i øvrigt også: Drømme om et barn.

betydningen af drømme om en baby - drømmetydning baby som drømmesymbol

Søg på nyt drømmesymbol

 

 

Del eller få hjælp til din drøm om babyer ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Life is like music for its own sake. We are living in an eternal now, and when we listen to music we are not listening to the past, we are not listening to the future, we are listening to an expanded present.

– Alan Watts