Drømmetydning: Dans

 

Hvad betyder drømme om at danse?

At danse signalerer frihed fra begrænsninger og restriktioner. Dit liv er i balance og harmoni – eller du ønsker dette scenarie.

Dansen kan også signalere frimodighed, glæde, skabelse, kreativitet, fest, yndefuldhed, sensualitet og seksualitet. Er der nogle af disse elementer, der mangler at få sin plads i dit liv?

At danse med en partner signalerer intimitet og foreningen af det maskuline og feminine. Hvis du fører an, indikerer det at du kontrollere dit liv. Alternativt at du er for voldsom eller aggressiv. Hvis ikke, betyder det måske at du er for lidt i kontrol eller tager for lidt ansvar.

Hvis du drømmer, at en spørger dig om at danse kan det enten være et kald efter opmærksomhed eller en følelse af at du behøver andre for at være hel – at du er afhængig af andre. En rituel dans kan afsløre dit behov for større spiritualitet i dit liv.

Er du stadig i tvivl om din drøms betydning, eller hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en konsultation hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

Book tid

 

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en dans - drømmetydning at danse som drømmesymbol
Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Try to imagine what it will be like to go to sleep and never wake up… now try to imagine what it was like to wake up having never gone to sleep.

– Alan Watts