Drømmetydning: Cykel / Motorcykel

 

Hvad betyder drømme om cykler?

Ligesom drømme om biler kan drømme om cykler repræsentere din retning i livet. De kommer ofte på tidspunkter, hvor vigtige beslutninger skal tages – beslutninger som vil forme dit livsforløb drastisk.

En cykel i en drøm kan være et tegn på, at du søger balance i dit liv. For at blive glad og få succes, må du finde en balance mellem arbejde og fritid. Måske overarbejder du, og har brug for at koble af. 

Har du svært ved at cykle signaleres en angst for at klare dig selv og for din egen uafhængighed. Måske er det på tide at kalde efter hjælp og støtte? Eller måske er det på tide at springe ud i et selvstændigt projekt på trods af angsten for at fejle. Du kan i øvrigt læse mere om angst i min artikel: Angst: årsager, symptomer og behandling.

Falder du på cyklen, se da drømme om at falde.

Kører du uden cykelhjelm, kan det signalere, at du tager for mange chancer og handler uansvarligt. 

En tandemcykel signalerer samarbejde og kærlighed. Du oplever en større accept – enten af dig selv el. din partner. Hvis tandemcykelturen er besværlig, signaleres mangel på samarbejde i et forhold.

Hvad betyder drømme om motorcykler?

En motorcykel symboliserer sommetider det samme som en almindelig cykel. Men en drøm om motorcykler kan også handle om et behov for frihed og eventyr Du prøver måske at flygte fra en situation eller et ansvar i dit vågne liv. Dette er særligt tilfældet, hvis der er tale om et motorcykelløb eller -ræs.

En motorcykeldrøm kan også hentyde til seksuelle lyster, som ikke bliver opfyldt i dit vågne liv. 

Er du stadig i tvivl om din drøms betydning?

Så book en tid til en konsultation hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

Book tid

 

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

drømme om cykler - drømmetydning cykel
Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Life is like music for its own sake. We are living in an eternal now, and when we listen to music we are not listening to the past, we are not listening to the future, we are listening to an expanded present.

– Alan Watts