Drømmetydning: Løb / Gang / Kravle / Halte

 

Hvad betyder drømme om løbe, gå, kravle eller halte

Det at løbe eller gå målrettet efter noget eller nogen kan symbolisere dit drive, dine ambitioner om at nå dine mål. Men overvej hvad du løber efter? Er noget værdifuldt eller noget ligegyldig? Overvej dine prioriteter i livet.  

Hvis du drømmer om at gå meget langsomt, kravle eller halte – altså har problemer med at løbe eller at gå –  kan indikere at noget (i dig selv) forhindrer dig i at nå dine mål. Du tøver og er måske er du ikke nok i kontakt med dit indre drive, din motivation og passion i livet. Måske har du ikke nok tiltro til at du kan ændre dit eget liv til det bedre eller måske er du bange for konsekvenserne af at foretage disse ændringer.

Ofte er det at nå sine mål forbundet med en hel del angst, som kan være paralyserende og derfor viser sig i drømme i form af en manglende evne til at bevæge sig. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

At halte kan faktisk også indikere ubalance i et forhold. Man føler måske at man giver mere end man får igen eller omvendt. Endelig kan det at halte symboliserer mangel på frihed. Du føler dig bundet og ude af stand til at agere i henhold til dit sande jeg.

At kravle kan også betyde ,at du ikke gør dit bedste. Men hvis andre kommer kravlende imod dig, er det et tegn på din egen magtposition, hævn eller kontrol.

Drømme hvori man løber febrilsk rundt kan indikere stress. Du har brug for at geare ned og indse, at du ikke kan nå alting. 

Hvis du løber efter nogen eller for at nå noget, se da drømme om at skynde sig.

Hvis du har behov for at løbe, men ikke kan, er det et tegn på lavt selvværd eller angst. Du har måske oplevet noget, der hæmmer dig i din livsudfoldelse. 

Hvis noget eller nogen løber imod dig er det et tegn på din villighed til at konfrontere dine problemer. Tager du imod vedkommende eller flygter du fra ham / hende? I så fald se drømme om at flygte.

Hvis du drømme om at gå eller løbe i luften, se da drømme om at flyve

Er du stadig i tvivl om din drøms betydning, eller hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en konsultation hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

Book tid

 

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om løb, gå, halte el. kravle - drømmetydning og drømmesymboler
Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Knowing your own darkness is the best method for dealing with the darkness’s of other people.

– Carl Jung