Drømmetydning: At komme for sent / skynde sig

 

Hvad betyder drømme om at komme for sent?

Hvis du i din drøm kommer for sent handler ofte om stress eller angst for store forandringer i dit liv eller ambivalens i forhold til at gribe en mulighed. Du kan i øvrigt læse mere om Angst – Symptomer, Årsager og Behandling her

Du føler dig måske ikke parat eller værdig til at tage en beslutning eller måske mangler du støtte i forhold til en vigtig beslutning. 

Drømmen kan også fortælle dig, at tiden løber ud i forhold til en vigtig beslutning. Måske er det sidste udkald i forhold til at reparere et forhold eller forbedre en situation i dit liv. 

Hvis du kommer for sent eller bliver forsinket, fordi du ikke kan finde vej, se da drømme om at fare vild.

Skyldes forsinkelsen, at noget eller nogen kommer i vejen for dig, overvej da, hvad denne hindring symboliserer. Den hindrer dig i at nå dine mål i den virkelige verden.

Hvad betyder drømme om at at skynde sig?

Hvis du skynder dig for at nå en aftale, kan det være tegn på, at du er uforberedt på en situation. Der mangler planlægning. Drømmen kan også fortælle dig, at du er stresset – der er ikke nok tid til at nå de ting, som du gerne vil. Som konsekvens føler du dig måske helt ved siden af dig selv. Overvej dine prioriteter – hvad der virkeligt er vigtigt for dig. 

Se evt. også drømme om at løbe.

Er du stadig i tvivl om din drøms betydning, eller hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en konsultation hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

Book tid

 

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

Abonnér på tråden
Notificer mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Gå i terapi med dine drømme

Hos Drømmetyder kan du booke:

  • Fysisk møde i min klinik på Frederiksberg (800 kr.)
  • Virtuelt møde a 30 min. (500 kr.)
  • Skriftligt bud på betydningen af din drøm (200 kr.)

book tid

 

 


 

 

Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


This is the real secret of life — to be completely engaged with what you are doing in the here and now. And instead of calling it work, realize it is play.

– Alan Watts